Welkom op de site van Buggyvrienden.nl (website in bewerking)

Buggyvrienden.nl is een club buggyliefhebbers uit heel Nederland; iedereen is van harte welkom en het aanmelden via het forum of Facebook pagina is geheel vrijblijvend en kost niets. We richten ons met name op de (Volkswagen) straatbuggy en willen op deze manier in contact komen met andere enthousiaste buggybezitters.

Doelstelling

Het doel van de site, het forum en de Facebook pagina is het in contact komen met andere buggyrijders en eventueel gezamenlijk naar evenementen en meetings van de Algemene Buggy Club en/of andere luchtgekoelde VW clubs te gaan en/of tourritten te rijden.

De site is opgezet om informatie te verstrekken over de (Volkswagen) buggy in het algemeen. Het Buggyvrienden forum is de meest handige en informatieve manier om meer te weten te komen over o.a. de herkomst van de buggy, maar ook over technische en andere zaken. Het forum biedt een unieke mogelijkheid om onderling van gedachten te wisselen over onze hobby.


Plannen

Deze site is in ontwikkeling. Zo vindt je hier het grootste online buggyregister van Nederland met regelmatige updates.

Evenementen en Meetings

Leden van Buggyvrienden.nl organiseren elk jaar een aantal evenementen. Raadpleeg het forum voor een een overzicht van de (voorgaande) Buggyvrienden.nl evenementen en meetings.

Donateur

Steun Buggyvrienden.nl en wordt donateur. Neem hiervoor contact op via onze Facebook pagina.Wij wensen je vele veilige kilometers en graag tot ziens op en/of tijdens een Buggyvrienden meeting!

 


2006 - 2018 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN - BUGGYVRIENDEN.NL