Update 26-09-2014

 Menu aangepast en "Login Members Only" vrij gesteld
 Login mebers Only naamverandering in Informatie kanaal
 Nieuwe bestuurders gezocht Buggyvrienden.nl


Voorwoord

Welkom op de site van Buggyvrienden.nl

Buggyvrienden.nl is een ‘club’ buggyliefhebbers uit geheel Nederland. Iedereen is namelijk van harte welkom! Het aanmelden is geheel vrijblijvend en kost niets. Sinds de lancering van deze site, 22 juli 2006, hebben zich al vele buggyrijders aangemeld. In de rubriek De leden staan zij overzichtelijk vermeld op de landkaart. Hun persoonlijke verhaal is te lezen in de rubriek Buggy Special.

Op deze site dus volop aandacht voor de Volkswagen Buggy. We richten ons met name op de straatbuggy en willen op deze manier in contact komen met andere enthousiaste buggybezitters.

Onze doelstelling

De site is opgezet om informatie te verstrekken over de buggy in het algemeen; er wordt aandacht besteed aan o.a. de historie van de buggy maar ook komen technische zaken aan bod. Een prima mogelijkheid om onderling van gedachten te wisselen over onze hobby is het Forum.

Het doel van de site is het in contact komen met andere buggyrijders en eventueel gezamenlijk naar evenementen van de Algemene Buggy Club en/of andere luchtgekoelde clubs te gaan en tourritten te rijden.

Onze plannen

De site is steeds in ontwikkeling. Zo vindt u hier het grootste online buggyregister van Nederland in de rubriek Buggies in Nederland met regelmatige updates.

Het is de bedoeling dat, in de nabije toekomst, onze leden werkelijk voordeel hebben bij een ‘lidmaatschap’ van Buggyvrienden.nl. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan de invulling daarvan. Houdt dus de site regelmatig in de gaten.
Meldt u nu aan bij Buggyvrienden.nl d.m.v. ons Aanmeldformulier.

Buggyvrienden.nl Evenementen

Ieder jaar organiseert Buggyvrienden.nl een aantal evenementen. Naast de vertrouwde Vechtdalrit in Rheezerveen worden ook ritten elders in het land georganiseerd. Klik hier voor een overzicht van de voorgaande Buggyvrienden.nl evenementen. Voor een overzicht van de komende Buggyvrienden.nl evenementen klikt u hier.


Buggyvrienden.nl

Join the club

Op 22-07-2006 hebben twee Buggyvrienden uit Drenthe en Overijssel het initiatief genomen om Buggyrijders en liefhebbers zich te verenigen in

Buggyvrienden.nl

 

Zet Buggyvrienden.nl bij mijn FavorietenStuur deze link naar jouw Buggyvriend

Vul het emailadres van de ontvanger in:

 

Sponsors

 


Bedrijf: Auto Combi
Plaats: Hardenberg
Website: www.autocombi.nl


Bedrijf: Paruzzi
Plaats: Yerseke
Website: www.paruzzi.com


Bedrijf: Steijn Sportcars Taxaties
Plaats: Alphen a/d Rijn
Website: www.steijntaxaties.nl


Bedrijf: HotRod
Plaats: Doesburg
Website: www.hotrod.nl


Bedrijf: Dr Low Tuningshop
Plaats: Halsteren
Website: www.drlowtuningshop.com


Bedrijf: Volksparts Dave Aarts
Plaats: Weert
Website: www.volksparts-daveaarts.nl


Bedrijf: Mark gebruikte auto`s
Plaats: Meppel
Website:


Bedrijf: Toertocht Drenthe
Plaats: Balloo
Website: www.toertochtdrenthe.nl


Bedrijf: VW Aircooled Center - Otto van den Bergh
Plaats: Valthermond
Website: www.ottovandenbergh.nl