Update 23 december 2017

 Start nieuwe vormgeving website / Website Under Construction
Welkom op de site van Buggyvrienden.nl

Buggyvrienden.nl is een club van buggyliefhebbers uit heel Nederland; iedereen is namelijk van harte welkom en het aanmelden via het buggyvrienden forum is geheel vrijblijvend en kost niets.

Op deze site dus volop aandacht voor de (Volkswagen) Buggy. We richten ons met name op de 'straatbuggy' en willen op deze manier in contact komen en blijven met andere enthousiaste buggybezitters.

Doelstelling

De site is opgezet om informatie te verstrekken over de (Volkswagen) buggy in het algemeen. Het buggyvrienden forum is de meest handige en informatieve manier om meer te weten te komen over o.a. de herkomst van de buggy, maar ook over technische en andere zaken. Het buggyvrienden forum biedt een unieke mogelijkheid om onderling van gedachten te wisselen over onze hobby.

Het doel van de site en het forum is het in contact komen met andere buggyrijders en eventueel gezamenlijk naar evenementen van de Algemene Buggy Club en/of andere luchtgekoelde VW clubs te gaan en tourritten te rijden.

Plannen

Deze site is in ontwikkeling. Zo vindt je hier het grootste online buggyregister van Nederland met regelmatige updates.

Evenementen

Leden van Buggyvrienden.nl organiseren elk jaar een aantal evenementen. Raadpleeg het buggyvrienden forum voor een een overzicht van de (voorgaande) Buggyvrienden.nl evenementen.


Sponsors

Buggyvrienden.nl is opzoek naar sponsors, dit om de website en het forum in de lucht te houden. Uiteraard krijgt de sponsor er ook iets voor terug. We plaatsen graag de naam, het vestigingsadres en het logo van de sponsor op deze pagina.

Neem voor nadere informatie contact op met:

contactgegevens worden z.s.m. bekend gemaakt.

 
Bedrijf: NAAM SPONSOR
Adres: vestigingsplaats SPONSOR
Website: website adres van de SPONSOR