Welkom op de site van Buggyvrienden.nl

Buggyvrienden.nl is een club van buggy en kit cars liefhebbers uit heel Nederland. Iedereen is van harte welkom en het aanmelden via het forum of Facebook pagina is geheel vrijblijvend en kost niets. We richten ons met name op de (Volkswagen) straatbuggy en kit car en willen op deze manier in contact komen met andere enthousiaste bezitters.

Doelstelling

Het doel van de site, het forum en de Facebook pagina is het in contact komen met andere rijders en eventueel gezamenlijk naar evenementen en meetings van bijvoorbeeld Algemene Buggy Club, het IKW en/of andere luchtgekoelde VW evenementen te gaan en/of tourritten te rijden.

De site is opgezet om informatie te verstrekken over de (Volkswagen) buggy en kit car in het algemeen. Het forum is de meest handige en informatieve manier om meer te weten te komen over o.a. de herkomst van de buggy en kit car, maar ook over technische en andere zaken. Het forum biedt een unieke mogelijkheid om onderling van gedachten te wisselen over onze hobby.


Plannen

Deze site is in ontwikkeling. Zo vindt je hier het grootste online buggy en kit car register (voornamelijk op luchtgekoeld VW basis) van Nederland met regelmatige updates.

Evenementen en Meetings

Leden van Buggyvrienden.nl organiseren elk jaar een aantal evenementen. Raadpleeg het forum voor een een overzicht van de (voorgaande) evenementen en meetings.

Donateur

Steun Buggyvrienden.nl en wordt donateur. Neem hiervoor contact op via onze Facebook pagina.Wij wensen je vele veilige kilometers en graag tot ziens op en/of tijdens een meeting!