Nieuwe versie van het forum

opmerkingen en suggesties m.b.t. de site
Gebruikersavatar
Wim
Berichten: 1974
Lid geworden op: 01 jan 2010 12:09

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door Wim » 23 apr 2012 18:26

Nope helpt niets, ook niet onder opties, elke pagina die word ingeladen komt google translate na 3 sec weer.

Gebruikersavatar
Wim
Berichten: 1974
Lid geworden op: 01 jan 2010 12:09

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door Wim » 23 apr 2012 19:27

Ron bij soft ware staat niets bij,dit heb ik ook gedacht in eerste instantie.

Sind google begin maart van elk bezoek een archief aanmaakt, op ip adres.
is alles van google op de pc verbannen hier.

Dit lijkt meer in de software bij het forum te dragen.

Gebruikersavatar
Wim
Berichten: 1974
Lid geworden op: 01 jan 2010 12:09

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door Wim » 23 apr 2012 19:31

Als bij beeld de opmaak ingesteld word bij, geen opmaak, staat zelfs het logo van google er nog bij?

Afbeelding

Gebruikersavatar
togt
Site Admin
Berichten: 701
Lid geworden op: 13 jul 2010 09:12
Locatie: Nijkerk

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door togt » 23 apr 2012 20:10

Ok, laatste verzoek aan Wim/Bovi:
Volg deze instructies:
http://windows.microsoft.com/nl-BE/wind ... rnet-files" onclick="window.open(this.href);return false;

En controleer of dit beter gaat.
Eigen project (NIET MEER :(): Hier

Gebruikersavatar
alex
Berichten: 544
Lid geworden op: 01 mei 2010 14:10
Locatie: Rheezerveen
Contacteer:

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door alex » 23 apr 2012 20:46

nieuwe smileys:


Afbeelding

Gebruikersavatar
alex
Berichten: 544
Lid geworden op: 01 mei 2010 14:10
Locatie: Rheezerveen
Contacteer:

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door alex » 23 apr 2012 20:47

alex schreef:nieuwe smileys:


Afbeelding
Afbeelding

Gebruikersavatar
alex
Berichten: 544
Lid geworden op: 01 mei 2010 14:10
Locatie: Rheezerveen
Contacteer:

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door alex » 23 apr 2012 20:48

alex schreef:
alex schreef:nieuwe smileys:


Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding

Gebruikersavatar
Wim
Berichten: 1974
Lid geworden op: 01 jan 2010 12:09

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door Wim » 23 apr 2012 22:25

@ Togt zoals al aangegeven,tempori internet filles worden automatisch verwijderd, soms doe ik het nog wel eens extra.

En CCleaner heb ik ook al paar keer gedraaid, die ruimt alles ook op als ik het correct heb?

Gr wim.

Gebruikersavatar
Wim
Berichten: 1974
Lid geworden op: 01 jan 2010 12:09

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door Wim » 24 apr 2012 21:57

Ik heb even De accelerators gechekt voor het forum van buggy vrienden, er staan er geen bij mij ingesteld.
Van Google heb ik ook niets op de pc staan, Het moet dus met het inlezen van de forum site meekomen.



Afbeelding

Is het wel echt de Google translate toolbar?
Kan het niet verkapte spy-ware zijn wat meelift via de site?

Gr Wim.

Gebruikersavatar
mikage
Berichten: 282
Lid geworden op: 18 aug 2009 12:54
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door mikage » 24 apr 2012 23:42

-Druk in Google Chrome op het "steeksleuteltje" in de rechterbovenhoek van de taakbalk
-Kies instellingen
-Kies geavanceerde opties
-Ga naar 4 stappen naar beneden. Daar staat: Aanbieden om pagina’s te vertalen die in een voor mij onbekende taal zijn
-Is het selectievakje aangevinkt? Zo ja: Schakel dit uit en contrôleer nogmaals door Chrome af te sluiten en opnieuw te starten.

Is het probleem opgelost?
Al 15 jr een Classica en ruim 60.000 km er mee gereden

Afbeelding

Gebruikersavatar
Wim
Berichten: 1974
Lid geworden op: 01 jan 2010 12:09

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door Wim » 24 apr 2012 23:46

Mikage, ik gebruik geen google, ook niet google chroom............wat je niet hebt kun je ook niets aan instellen, gebruik alleen explorer 7of 8.

Gr Wim.

Gebruikersavatar
mikage
Berichten: 282
Lid geworden op: 18 aug 2009 12:54
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door mikage » 24 apr 2012 23:59

OK. Mijn fout.
Andere mogelijkheid: Je krijgt de Google vertaalbalk. Rechts daarvan staat OPTIES.
Één van de opties is: Deze site nooit vertalen.
Al geprobeerd?

Ik heb zelf Chrome, maar voor de test even IE(64bit) gestart en het forum van Buggyvrienden geopend. Hetzelfde probleem trad toen ook bij mij op. Nadat ik OPTIES + Deze site nooit vertalen had ingesteld en daarna het forum opnieuw geopend had was de Google vertaalbalk verdwenen.

Ik heb nog niet getest of dat na afsluiting en opnieuw starten van de pc blijvend is.
Al 15 jr een Classica en ruim 60.000 km er mee gereden

Afbeelding

Gebruikersavatar
mikage
Berichten: 282
Lid geworden op: 18 aug 2009 12:54
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door mikage » 25 apr 2012 00:35

Voor de beheerder: Op deze pagina na de " </TABLE> " bijna onderaan de pagina staat de volgende code:

<div id="google_translate_element" align="center"></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'en'
}, 'google_translate_element');
}
</script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>


Naar mijn idee zou dit wel eens de bron van het probleem kunnen zijn. Dezelfde code komt ook op de hoofdpagina voor.
Al 15 jr een Classica en ruim 60.000 km er mee gereden

Afbeelding

Gebruikersavatar
Wim
Berichten: 1974
Lid geworden op: 01 jan 2010 12:09

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door Wim » 25 apr 2012 01:30

Mikage, onder opties, en dan vertaling voor deze site uitschakelen heb ik al meerdere malen gedaan, hij blijft terug komen, gek word ik der van.

Alles al gedaan,het uitschakelen moet ergens liggen bij de instelling van het forum.

Sind dat Google translate erbij is toegevoegt, is die hier in beeld, en hij laat na 3 sec pas in dan flikkerd heel de site even weg :wl

Gr Wim.

Gebruikersavatar
danigator
Rit organisator
Berichten: 1995
Lid geworden op: 20 jan 2010 18:52
Locatie: het "pittoreske" Ees

Re: Nieuwe versie van het forum

Bericht door danigator » 25 apr 2012 07:25

Met Exploder heb ik hetzelfde met Chroom niet.

Plaats reactie