Het is nu 23 jan 2018 21:39

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 102 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 20 apr 2012 07:46 
Offline

Geregistreerd: 25 apr 2010 13:45
Berichten: 1973
goed idee Togt :wink:

_________________
wie goed doet die goed ontmoet


Omhoog
 Profiel  
 

Select which media to enable

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter
BerichtGeplaatst: 20 apr 2012 14:28 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 jan 2009 23:10
Berichten: 934
Woonplaats: Zeewolde
Help!!Ik kan geen foto'meer toevoegen aan nieuw bericht kan iemand mij goed
uitleggen hoe dat nu gaat of wat ikzelf fout doe, als ik nu een foto wil toe-
voegen krijg ik het bericht in het rood dat het bestand te groot is??
Gr. Hans

_________________
Afbeelding
It's a Bruvo


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 20 apr 2012 14:47 
Offline

Geregistreerd: 25 apr 2010 13:45
Berichten: 1973
foto via postimage plaatsen wat hier direct onder staat tussen die fakkels!
als je antwoord aangeklikt hebt tenminste :wink:

_________________
wie goed doet die goed ontmoet


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 20 apr 2012 15:12 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2010 09:12
Berichten: 705
Woonplaats: Nijkerk
Misschien is het wel een HEEL groot bestand. Kun je hem eens naar mij emailen Hans?

_________________
Eigen project (NIET MEER :(): Hier


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 20 apr 2012 16:08 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 jan 2010 13:09
Berichten: 1972
Sinds vandaag met het opennen van de forum pagina komt er zo'n bloed iritante taakbalk van google translate bovenin!

Ik heb hem al ingesteld met niet meer tonen, maar als je opnieuw inlogt of het forum wild bekijken is die der weer.

Hoe krijg ik dat iritante ding weg?

Ik bedoel dan permanent, want brouwser geschiedenis worden hier automatisch geschoont, dus heb geen zin elke keer weer aantegeven dat ik google translate niet wil.........

Gr Wim.


Laatst bijgewerkt door Wim op 21 apr 2012 10:28, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 20 apr 2012 19:19 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 jan 2009 23:10
Berichten: 934
Woonplaats: Zeewolde
Ben niet bekent met paint en heb wind. 7 maar heb het woordje postimage met
dubbele zwaailampen over het hoofd gezien, nu geprobeerd en dat werkt probleem
opgelost. Gr. Hans

_________________
Afbeelding
It's a Bruvo


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 22 apr 2012 21:39 
Offline

Geregistreerd: 25 apr 2010 13:45
Berichten: 1973
Wim schreef:
Sinds vandaag met het opennen van de forum pagina komt er zo'n bloed iritante taakbalk van google translate bovenin!

Ik heb hem al ingesteld met niet meer tonen, maar als je opnieuw inlogt of het forum wild bekijken is die der weer.

Hoe krijg ik dat iritante ding weg?

Ik bedoel dan permanent, want brouwser geschiedenis worden hier automatisch geschoont, dus heb geen zin elke keer weer aantegeven dat ik google translate niet wil.........

Gr Wim.



jep dat heb ik ook en tis alleen hier dat ut gebeurt.
Hoogst irritant is ut en weg wil die niet, hij komt elke keer weer als ik hier kom kijken en lezen :evil:

_________________
wie goed doet die goed ontmoet


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 07:27 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2010 09:12
Berichten: 705
Woonplaats: Nijkerk
Goedemorgen!
Twee vragen voor Wim en Bovi:
1. Wat bedoelen jullie met "hierboven". Is het deel van het forum:
Afbeelding

of is het deel van de bladzijde zelf (zie onderaan dit forum: "Powered by google Translate"

2. Welke browser gebruiken jullie: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome of anders?

_________________
Eigen project (NIET MEER :(): Hier


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 07:49 
Offline

Geregistreerd: 25 apr 2010 13:45
Berichten: 1973
Halloa Togt

Ik krijg na 3 a 5 seconden een balk bovenaan onder de werkbalk met daarin, Google vertalen met daarachter deze pagina vertalen in het Nederlands en die kun je ook weer veranderen.
Rechts staat opties en een kruisje
Bij opties kun je hem uitzetten voor deze pagina maar hij komt wel weer retour.

Welke browser ik heb weet ik niet helaas maar op ut werk heb ik ut ook (ben ik nu)

_________________
wie goed doet die goed ontmoet


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 08:24 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2010 09:12
Berichten: 705
Woonplaats: Nijkerk
Bovi, dit is de vertaaloptie van je browser. Ik neem aan dat je internet explorer hebt. Wat je zou kunnen doen:
1. Probeer dit filmpje te volgen:


2. Vraag aan een deskundige in de buurt (en Buggy enthousiast) om je te helpen.

_________________
Eigen project (NIET MEER :(): Hier


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 09:49 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2010 09:12
Berichten: 705
Woonplaats: Nijkerk
Gert schreef:
Rechts bovenaan kun je aanklikken; vertaling voor deze site uitschakelen. En dat is alles


Bij sommige bedrijven worden PC's automatisch opgeschoond inclusief dit soort instellingen. Dan is dit minder makkelijk eenmalig te doen.

Moet je nog wel afvragen of 1x per dag dusdanig vervelend is dat je er NIET MEE KAN LEVEN.

_________________
Eigen project (NIET MEER :(): Hier


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 11:12 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2010 09:12
Berichten: 705
Woonplaats: Nijkerk
Gert schreef:
Die translator is best wel handig om het onderschrift van Bovi te kunnen lezen :wink:



Je bracht me op een idee. Google translate geeft aan dat
"Ut noadeel van niks doen is day nooit weet wanneer ai kloar bint."

. . . Afrikaans is. . .

_________________
Eigen project (NIET MEER :(): Hier


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 11:19 
Offline

Geregistreerd: 25 apr 2010 13:45
Berichten: 1973
Euhh Togt die sleutel staat er bij mij niet bovenaan :(

Gert, bedankt he :wink:

_________________
wie goed doet die goed ontmoet


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 18:07 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 16 okt 2008 17:53
Berichten: 1019
Woonplaats: zeewolde
hahahahaha !!

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: 23 apr 2012 18:13 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 jan 2010 13:09
Berichten: 1972
Afbeelding
als bovenstaande, gebruik explorer 7 of al 8?

Alles word automatisch gewist hier.

Gr Wim.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 102 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Copyright Buggyvrienden.nl® Forum Keeps your VW Buggy alive
phpBB.nl Vertaling